Бажаємо плідного навчального року! Дякуємо, що ви з нами! :)

29 вересня 2019 р.

Гуманне ставлення до тварин


Вітаємо!


Минулого разу ми обговорили питання небезпечності тварин до людини, які загрози вони можуть несті за собою, але треба подивитись на це питання і з боку тварин. Яку загрозу людина несе тваринам, давайте це обговоримо.











Яку загрозу люди несуть тваринам?


Багато хто з нас знає, що діяльність людини іноді дуже шкодить іншим організмам на нашій планеті. І це правда. Але я хочу сказати про інше. Дуже часто люди, не задумуючись над тим, що вони роблять, починають знущатись над тваринами. Ви бачили як хтось отруює собак чи кішок? Ви чули про те, як деякі люди ловлять безхатніх тваринок у капкани та вбивають. Деякі дуже жорстокі люди роблять речі й гірше. Особисто я знаю людину, яка колись давно з друзями прив'язала щось горюче до хвоста кішки та підпалила це. Звичайно кішка побігла від вогню, але так як вогонь був у неї на хвості, кішка загинула. Це дуже погагний вчинок. Якщо поринути в інтернет, то можна побачити і не таке. Можливо хтось бачив, як якась компанія облила бензином собаку на вулиці та, підпаливши, накрили її ящиком. Собака звісно потім теж померла. І постає питання: "Хто у світі жорстокіший?".

Іноді зовсім не лізе у голову, як можна так робити. Як можна вбити живе створіння. Можна зрозуміти як люди вбивають один одного, але вбивати створіння, яке не винне ні в чому - це дуже поганий та низький вчинок.

Що треба робити?


Якщо ви побачили насилля над тваринами, не мовчіть, говоріть про це, повідомляйте людей. Треба змінити світ. Треба звільнити тварин від такого насилля над ними, бо інакше люди не будуть називатися людьми.

Немає коментарів:

Дописати коментар