Бажаємо плідного навчального року! Дякуємо, що ви з нами! :)

24 квітня 2019 р.

«З любов’ю до рідного краю»


Сьогодні, 24.04.2019, відбулося нагородження переможців конкурсу відеороликів «З любов’ю до рідного краю». На цьому конкурсі брало участь багато дітей. Вони підготували свої відеоролики на різні теми.
Один із відеороликів розповідає про історію менонітів. Це одна з релігійно-протестантських громад, яка свого часу відіграла значну  роль у розбудові Запоріжжя. Такий історичний проект створили учні нашого класу: Данило Соснов, Олександр Сімонов, Андрій Верлинський. Аби створити відеоролик, вся команда подорожувала історичними стежинами міста та фільмувала все. Для роботи над текстом було опрацьовано дуже багато  літератури. Робота отримала високі оцінки журі. Кажуть – проекти, що перемогли, створені на високому рівні.
            Організатори розповідають: цей конкурс – платформа можливостей для школярів. Адже  тут молодь, яку цікавлять медіа, може дізнатись багато нового та пізнавального. Ще до того, як почати роботу над своїми проектами, всі учасники побували на майстер-класах, які проводили вже досвідчені медійники.
            Переможців конкурсу відзначили грамотами та статуетками.



Немає коментарів:

Дописати коментар