Бажаємо плідного навчального року! Дякуємо, що ви з нами! :)

19 квітня 2019 р.

Як ми згадували іноземну мову, чи #Week of English#!


Автор: Ірина Самсонова

Джерело: 

Привіт усім! Чи ні… На цьому тижні лунало інше привітання. Hi everybody! Як ви здогадалися, в нас урочисто минув тиждень англійської мови. Відомо, що знання мов поліпшують пам'ять, розвивають творчість та критичне мислення. Всього кілька годин на тиждень і через місяць ви гарантовано станете поліглотом та опануєте безліч країн! Ну, а в нас залишилися незабутні емоції, тож ми з радістю поділимося ними з вами.

Поки вчителі гадали, як провести цей тиждень якомога цікавіше, учні нашої школи дарма не гаяли ні хвилини. Цей тиждень запам’ятається нам надовго. Нам запропонували не стояти осторонь, а брати учать у цікавому англійському квесті. Ми знаходили завдання і весело проводили час. Ким ми себе тільки не уявляли! І відпочиваючими, і співаючими, і серйозними (як на тому зловісному фото на паспорт), і неординарними особистостями. Нам дуже сподобалось! Креативні ідеї, жарти ще більше згуртували наших учнів. Я вважаю, усі класні колективи зміцнішали та стали дружнішими.

А тим часом пора вирушати далі! Наступний етап приніс ще більше позитивних емоцій. Наші наступники, учні 5-В класу доклали, мабуть, найбільших зусиль. За короткий час підготовки вони змогли опанувати цілу казку та представити нам! Ми згадали дитинство, де ми так любили, коли нам читали «Сплячу красуню» («Sleeping beauty»). Лише уявіть, дитячий сміх, пісні, яскраві костюми… Подобається, еге ж? Ми дуже вдячні цьому класу за величезний внесок у це свято. Ви дійсно вмієте одним виступом зачарувати та повернути в дитинство!

 Цей тиждень став особливим для нас. Він згуртував наші колективи в одну велику родину. Ми навчилися спілкуватися, знаходити компроміси. Та й взагалі, ми змусили посміхнутися не одну людину за ці 7 днів. Тож давайте частіше проводити такі свята! Ми дуже вдячні організаторам за цікаві завдання та високий рівень підготовки! Goodbye!

Автор: Ірина Самсонова
Джерело: 

Немає коментарів:

Дописати коментар