Бажаємо плідного навчального року! Дякуємо, що ви з нами! :)

5 січня 2016 р.

Мій другий світ...

Автор: Шатило Карина, учениця 7- А класу

Рубрика: "Моє захоплення"   


   Кожна людина поділяє свій час на буденність та відпочинок. Та найкраще відпочивати з користю,адже у світі є стільки цікавого та дивовижного,що кожний може знайти собі щось по духу. Захоплення – це те,що нам подобається робити,що викликає інтерес. Моїм улюбленим заняттям є читання книжок. Кожен протягом життя не один раз звертаються до них,за знаннями,за порадою.
   Адже книга – це помічник,порадник,вірний друг,провідник у світ фантазій та мрій. Вона допомагає мені пізнати себе та навколишній світ,зорієнтуватися у житті,вказує на вихід із складного становища та занурює мене у найпотаємніші куточки душі. Щасливий той,хто дружить з нею,і не має,на мою думку,більш нещасного,ніж той,хто не любить читати. Адже читання книжки – це не просто отримання будь – якої інформації,це занурення у світ фантазій величезної кількості різноманітних і дуже талановитих авторів. А може,і не фантазій,а справжнісіньких переживань,реальних подорожей і багато чого іншого. Зараз багато,хто вважає, що краще подивитися фільм,аніж провести свій вечір у компанії з цікавою книгою. Але це не так. Читаючи,ми не тільки уявляємо героїв,а й відчуваємо по відношенню до них певні емоції. Книгу можна читати багато разів і,дивуючись,весь час знаходити щось нове. А от фільми,зняті за книгами,найчастіше дивляться один єдиний раз,приймаючи і оцінюючи роботи знімальної команди і порівнюючи з оригіналом – книгою . 
   Книга – джерело знань! Як багато цікавого й неймовірного можна дізнатися з книг: про любов,щастя,далекі країни. А енциклопедії та словники дадуть на будь – які твої питання,навіть найскладніші запитання. Книга – прекрасний спосіб проведення дозвілля. З нею кожен мій день стає цікавішим,бо я можу поринути у минуле або уявити майбутнє. Кожен раз,коли ми читаємо нову книгу і дізнаємося,як треба робити і,як не треба робити. Кожен раз ти навчаєшся у свого друга вчитися чомусь новому.
    Найбільше і найдорожче добро кожного народу – це його мова,та жива схованка людського духу,його багата скарбниця,в яку народ складає своє давнє життя і свої сподіванки,розум, досвід,почування!



Немає коментарів:

Дописати коментар